Co je nového v Revoluční němčině 3. generace

20. březen 2015

Nová Revoluční němčina 3. generace. Je pro samouky. Je ONLINE. Je časově neomezená. Je bez biflování slovíček. Je bez gramatiky. Je pro věčné začátečníky. Naučí vás, jak myslet německy. Je pro ty, kteří nemají čas. Nová - 3. generace Revoluční němčina navazuje na úspěšnou Němčinu TAXUS Learning. S novou generací také máte spoustu nových vylepšení a nových funkcí. Němčina je ONLINE ale z velké části jí můžete využít i offline.

Největší novinkou Revoluční němčiny 3. generace je fakt, že funguje na všechy typech zařízení s připojením na internet. Například na Vašich chytrých telefonech, tabletech, ale i na Vašem notebooku a počítači s různými operačními systémy.

Angličtina pro samouky

Další novinkou je ,,hvězdička". Pomocí hvězdičky si označíte větu, která Vám dělá problémy a chcete se k ní později vrátit. V aktivní výuce jednoduše kliknete na hvězdičku, která se poté vysvítí žlutou barvou. To znamená, že je označená. Ve Vašem obsahu výuky potom v seznamu vět uvidíte hvězdičky u všech vět, které jste si v aktivní výuce označili a fajku u všech vět, které jste si již alespoň jednou prošli.

němčina pro samouky novinka

Novinka ve výuce Revoluční němčiny

Máte možnost nechat si vybarvovat, jak českou, tak německou větu najednou. Vybarvování si nastavíte tak, že zaškrtnete, jakou větu chcete vybarvovat.

Vylepšená němčina pro samouky

Další novou funkcí v Revoluční němčině 3. generace je možnost skrýt si jednotlivé věty. Tuto možnost máte, jak u českých, tak i německých textů. Toho můžete využít například, když už si myslíte, že nepotřebujete vidět český nebo naopak německý text.

Nová funkce v Revoluční němčině pro samouky

Naprostou novinkou je měřítko kolik % jste si již v aktivní části výuky prošli celkově a také v každé lekci zvlášť. Což je skvělé pro sledování jak ve výuce postupujete.Novinka v němčině pro samouky

Kromě tlačítek, které viděte v aktivní i v pasivní výuce můžete také využít ovládání pomocí klávesnice. šipka doprava = další věta, šipka doleva = předchozí věta, šipka nahoru = další lekce, šipka dolů = předchozí lekce, mezerník(space) = přehrát/zastavit, shift = zvětšit/zmenšit (zobrazení)

Ovládání revoluční angličtiny 3. generace